Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/picknickbreda.nl/www/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Picknick Breda | Beleef jouw Picknick
Select Page

Beleef jouw Picknick in Breda

Genieten | Huisgemaakt | Op Maat
Bestel jouw Picknick

De zon schijnt, de warme zonnestralen schijnen op onze hoofden en wij willen allemaal maar één ding; naar buiten! Picknick Breda verzorgd hiervoor heerlijke, complete picknicks voor elke gelegenheid. Of jij nu een vrijgezellenfeest, familiedag, zakelijke meeting of een dagje uit met vrienden aan het plannen bent, wij stellen met plezier een goed gevulde picknickmand voor je samen en zorgen dat jij enkel en alleen maar hoeft te gaan zitten en genieten! 

Heerlijke salades, verse fruitsalade, sandwiches, huisgemaakte brownies (van Bezorg Brownies), lekker drankjes erbij. Wij ontzorgen u voor elke gelegenheid zodat u ten volste kunt genieten van het moment, het gezelschap en later de mooie herinneringen. 

OP DIT MOMENT WORDT ONZE WEBSITE VERNIEUWD!

ONS AANBOD ZIET U HIERONDER

VOOR BESTELLINGEN OF VRAGEN BEL 06-45044072 OF MAIL NAAR INFO@PICKNICKBREDA.NL

de picknickman heeft zelf vakantie van 20-9 t/m 6-10

u kunt weer bestellen vanaf 7 oktober!

Salade Picknick

Kies voor onze salade picknick. Afhankelijk van de grootte van de groep maken wij verschillende pasta- en/of couscoussalades. Een verse fruitsalade hoort er natuurlijk ook bij en een heerlijk ‘toetje’ in de vorm van huisgemaakte brownies. Inclusief een lekker sapje. Genieten geblazen!

Sandwich Picknick

In samenwerking met Beleg van Breda krijgt u heerlijke sandwiches in combinatie met een verse fruitsalade. De sandwiches worden ingepakt in kwartjes geleverd zodat u lekker kunt delen. Ook in deze mand vindt u heerlijke brownies en een lekker sapje. Sharing = Caring!

Cadeaubon

Geef onze heerlijke picknick cadeau. Leuke cadeau voor een verjaardag, een jubileum, lustrum, huwelijk of wanneer dan ook. Onze picknicks laten een mooie herinnering achter en dit kun jij met deze cadeaubon aan iemand cadeau geven. Te geven vanaf €15,50 per persoon. 

Bezorg Brownies

Bezorg Brownies

De huisgemaakte Brownies kunt u ook thuis laten bezorgen. Dit gebeurt via Bezorg Brownies. Kies hier jouw favoriete smaken en deze heerlijke brownies worden door de brievenbus bij jou thuisbezorgd. Naast onze cadeaubon zijn deze brownies ook heerlijke om als cadeau te geven.